8-10 cent per liter brandstof besparen

Goedenavond!

Ook eenvoudig geld besparen tijdens het autorijden? of liever gezegd tijdens het tanken?

Denk dan even na waar je gaat tanken, als je hier rekening mee houdt bespaar je al snel tussen de  8-10 cent per liter, oftewel €5,- per tankbeurt van 50 liter! per keer! Zeker bedrijven moeten nadenken of het personeel dat onderweg is nog wel aan de snelweg moet gaan tanken. Met een grote auto-vloot scheelt dit veel geld per jaar, simpelweg door het niet uit te geven. Makkelijker kan het niet.

Dat Nederlanders zichzelf meer en meer rijk willen besparen blijkt uit een recent onderzoek van de ANWB, via nu.nl.

Hieruit blijkt dat maar liefst 63% van de Nederlandse automobilisten  toch liever een stukje verder rijdt om die euro’s te besparen, en terecht.

Erg vervelend voor de pomphouders aan de snelweg maar het is wel erg toevallig dat prijzen bij tankstations aan de snelweg nagenoeg gelijk zijn. Een systeem zoals in Frankrijk (waarbij de verschillende prijzen van de volgende 3 tankstations bij elk tankstation vermeld wordt.) is al eens eerder in Nederland geopperd (Zoals besproken bij autoblog.nl ) maar tot op heden is hier nog niets mee gebeurd. In onze ogen zou dit de concurrentie tussen de pompstations aan de snelweg kunnen intensiveren, wat weer beter is voor de consumenten.

Dus ga je op pad, denk dan even aan je (volle) tank en waar je heen gaat, op een duur dagje uit is een besparing van paar euro’s altijd mooi meegenomen.

Met vriendelijke groet,

Bespaarjerijk.nl-onderweg

Een gedachte over “8-10 cent per liter brandstof besparen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s